Cookies

V súlade s §55 ods.5 Zákona NRSR č. 351/2011 Z.z. o elektronických komunikáciách v znení neskorších predpisov si vás dovoľujeme informovať o používaní cookies a upriamiť vašu pozornosť na možnosť zmeny nastavenia svojho internetového prehliadača pre prípad, že vám aktuálne nastavenie využívania cookies nevyhovuje.

Čo sú cookies?

Súbory cookies sú malé textové súbory, ktoré môžu byť do internetového prehliadača odosielané pri návšteve webových stránok a ukladané do vášho zariadenia (počítača alebo do iného zariadenia s prístupom na internet, ako napr. smartphone alebo tablet). Súbory cookies sa ukladajú do priečinka pre súbory vášho internetového prehliadača. Cookies obvykle obsahujú názov webovej stránky, z ktorej pochádzajú a dátum svojho vzniku. Pri ďalšej návšteve stránky webový prehliadač znovu načíta súbory cookies a tieto informácie odošle späť webovej stránke, ktorá pôvodne cookies vytvorila. Súbory cookies, ktoré používame, nepoškodzujú váš počítač.

Používanie cookies

Používaním stránok www.partyportal.sk vyjadrujete súhlas s použitím cookies v súlade s nastavením vášho internetového prehliadača. Ak navštívite našu webovú stránku, v prehliadači máte povolené prijímanie súborov cookies, nevykonáte zmenu nastavení vášho internetového prehliadača a pokračujete v návšteve našich web stránok považujeme to za prijatie našich podmienok používania súborov cookies.

Prečo používame cookies?

Cookies používame s cieľom optimálne vytvárať a neustále skvalitňovať naše služby, prispôsobiť ich Vašim záujmom a potrebám, zlepšovať ich štruktúru a obsah ako aj na vytváranie zaujímavých ponúk. Nepoužívame údaje získané používaním cookies ako kontaktné údaje na kontaktovanie Vás prostredníctvom pošty, elektronickej pošty alebo telefónu.

Ako môžete nastavenia cookies zmeniť?

Väčšina internetových prehliadačov je pôvodne nastavená na automatické akceptovanie cookies. Toto nastavenie môžete zmeniť zablokovaním cookies alebo upozornením v prípade, že sa majú cookies poslať do vášho zariadenia. Inštrukcie na zmenu cookies nájdete vo voľbe „ pomoc“ každého prehliadača. Ak používate rozličné zariadenia na prístup k stránkam (napr. počítač, smartphone, tablet), odporúčame každý prehliadač na každom zariadení prispôsobiť vašim preferenciám cookies.

Tu uvádzame niekoľko nastavení „cookies“ v najčastejšie používaných prehliadačoch: Google ChromeInternet ExplorerMozilla FirefoxSafari, Opera.

Na webovej stránke PartyPortal.sk sa využíva cookies:

  • na ukladanie Vašich osobných nastavení

Pomáhajú nám identifikovať Vás ako unikátneho návštevníka, zapamätať si Vaše nastavenie zvolené pri poslednej návšteve, napríklad rozloženie obsahu na stránke, výber konkrétnej polohy alebo predvyplnenie Vašich prihlasovacích údajov.

  • na vytváranie anonymných štatistických záznamov

Počas každej Vašej návštevy používajú naše webové stránky analytické softvéry. Medzi tieto patrí napríklad Google analytics poskytovanú spoločnosťou Google, Inc.. Google analytics ukladá anonymné štandardné cookies, aby sme vedeli akú máme návštevnosť stránok, dokázali analyzovať správanie návštevníkov a zistiť, aký obsah a informácie sú pre našich návštevníkov zaujímavé. Akékoľvek uložené analytické informácie sú anonymné.

Ako Google využíva získané dáta?

Pokiaľ Vás zaujíma, ako Google Ireland Limited. využíva dáta, ktoré od nás získava, dozviete sa tieto informácie kliknutím na nasledujúci odkaz: Ako Google využíva dáta z webov alebo aplikácií, ktoré používajú naše služby.

  • na cielené zobrazovanie reklamy

Reklamné cookies umožňujú zobrazovať cielenú reklamu na našej webovej stránke na základe sledovania Vášho správania a vyhľadávania na internete, a to vďaka identifikácii v nastavení Vášho prehliadača. Tieto súbory cookies neidentifikujú konkrétnu osobu, ale nastavenia a preferencie anonymného používateľa konkrétneho počítača. Reklamné cookies sa používajú aj na vyhodnotenie efektívnosti konkrétnej reklamy a sledovanie počtu používateľov, ktorých zaujala. Na našej webovej stránke používame reklamný systém spoločnosti ETARGET SE. Viac o využívaní súborov cookies spoločnosťou ETARGET SE získate tu.


Ochrana osobných údajov

Kontaktný formulár

PartyPortal.sk spracováva v prípade vášho dopytu služieb v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu

Meno, priezvisko a emailovú adresu je nutné spracovať pre vytvorenie ponuky služieb, rokovania o tejto ponuke alebo za účelom odpovede na Vami položené otázky. Tieto údaje budú uchovávané najdlhšie 1 rok od Vášho využitia kontaktného fotmulára.

Súťaže

PartyPortal.sk spracováva v prípade zapojenia sa do súťaže v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno a priezvisko
  • emailovú adresu

Meno, priezvisko a emailovú adresu je nutné spracovať pre regulérny priebeh súťaže. Osobné údaje sú spracovávané výhradne na účely súťaže a po ukončení súťaže sú tieto osobné údaje vymazané.

Newsletter

Ak ste sa prihlásili k odberu nášho newsletteru, budeme vaše osobné údaje používať k odosielaniu e-mailových newsletterov a k ich optimalizácii. Prihlásením do newslettra návštevník webstránky súhlasí so spracovaním osobných údajov na marketingové účely. V tejto súvislosti môžeme zbierať informácie o tom, či a kedy ste náš newsletter dostali. Odvolať svoj súhlas a odhlásiť sa z odoberania noviniek môžete kedykoľvek buď zaslaním emailovej správy na info@partyportal.sk, alebo cez odkaz pre odhlásenie, ktorý je súčasťou každého zaslaného newslettra.

PartyPortal.sk spracováva v prípade zapojenia sa do newslettra v zmysle Zákon č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov, nasledujúce osobné údaje:

  • meno alebo prezívka
  • emailovú adresu

E-mailovú adresu a meno je nutné spracovať pre potreby newslettra. Osobné údaje sú spracovávané výhradne na účely newslettra a kedykoľvek sa môžete z newslettra odhlásiť.

PartyPortal.sk je správcom osobných údajov a osobné údaje využívané na marketingové účely nebudú poskytnuté tretím stranám, taktiež nebudú zverejnené.

Vezmite, prosíme, na vedomie, že podľa zákona o ochrane osobných údajov máte právo:

  • požadovať od nás informáciu, aké Vaše osobné údaje spracovávame
  • požadovať od nás vysvetlenie ohľadne spracovania osobných údajov
  • vyžiadať si u nás prístup k týmto údajom a tieto nechať aktualizovať alebo opraviť
  • požadovať od nás vymazanie týchto osobných údajov
  • obrátiť sa na nás v prípade pochybností o dodržiavaní povinností súvisiacich so spracovaním osobných údajov

Svoje požiadavky adresujte na emailovú adresu info@partyportal.sk

close

Prihláste sa k odberu nášho newslettera!

Nebudeme Vás do ničoho nútiť.
Z odberu newslettera sa môžete kedykoľvek odhlásiť. Odhlasovací link nájdete v každom newsletteri.
Vyplnením a odoslaním formulára súhlasíte s nevyhnutným spracovaním vyplnených údajov pre účely zasielania newslettera.